Välkommen

Lite tider under dagen!  

 

15.00 Båten avgår från Tyrislöt, 

 

15.20 Båten är framme på Missjö vid båthuset,

gästerna går till vigselplatsen och är där cirka 15.40 

 

16.00 Jag och Jonas anländer!

Vi ber er vänligen ta undan mobilen, Mobilförbud under vigseln. 

 

16.10 Vigsel och efter blir det skål och mingel.

Nu kan mobilerna åka fram och ni kan ta en bild eller två på brudparet om så önskar  

 

17.15 Vi går till partytältet, är där cirka 17.30, det finns tippspromenad för de som vill 

 

18.30 Buffé, Mums! 

 

20.15 Sträcka på benen paus, (kanske ett toalettbesök)  Baren öppnar! 

 

21.15 Tårta och kaffe, avec, Äntligen!!! 

 

22.15 Musik qise 

 

Jag vet inte vilken tid men nu är det dags att göra dansgolvet osäket!  

 

01.30 Båt hem 

 

Sov Gott! 

Bröllops information

Några frågor du kan tänkas ha 

 

Ni ska ha bröllopet på en ö, hur ska det lösa sig med att komma fram och tillbaka?

Vi kommer ha en båt där ni alla får plats väntande kl.15.00 i Tyrislöt hamn för att ta er över till vigsel och festen som är kl 16.00 ute på missjö. Exakt var är oklart eftersom detta beror på väder men ni kommer få information här på hemsidan om det när bröllopet närmar sig. Dessvärre kostar denna båten ganska mycket så det kommer bara finnas en återressa kl 01.30-02.00 Men det finns en taxibåt som man själv kan boka och beställa tid, i denna båt får det plats 6 stycken och det kostar 350kr per tur (inte per person). Finns det några som säkert nu vet att de bara vill vara med på vigseln så hör av er i tid så löser vi detta. 

 

Hur har ni tänkt med Barn på erat Bröllop?

Vi har tänkt oss att alla föräldrar ska kunna slappna av och njuta av middagen och festen på eftermiddagen/kvällen så barn är välkomna på vigsel med efter detta ser vi helst att de pysslas om och leker någon annan stans än på bröllopsfesten, men vid vigsel är självklart alla inbjudna!

 

Klädsel? 

Ja vi föredra om ni har kläder på er men annars är det valfritt. Vi har tänkt oss att det ska bli som en hederlig sommarfest ute i skärgården så ha på något ni hade tyckt passar ett sådant tillfälle och något ni själva känner er bekvämma i. Festen kommer vara i en tält så ta med er något varm att eventuellt ta på er framåt kvällen, För alla kvinnor, män med för den delen också (vi är inte dom som är dom) men höklakade skor är inte att rekommendera på denna Ö. Vill ni så får ni självklart ha det men det är på egen risk. 

 

Kommer man gå hungrig på festen?

Det beror på hur kräsen du är? Också om du har du några allergier och inte meddelar Emmy 076-6119073 kan så faktiskt bli fallet. Vi kommer servera middag och en och annan mumsbit både innan och efter det. 

 

Övriga frågor?

Tostmaster är Frida Jobeker och hon kommer ha hjälp av Albin, till Frida kan i vända er med frågot om som rör bröllopet eller om ni kanske vill hitta på något som ni inte vill att Emmy och Jonas ska få reda på. Men ni kan också komma med frågor till antingen Emmy eller Jonas. 

Emmy- 076-611 90 73

Jonas- 073-978 27 36

Frida- Fridajobacker@telia.com

 

Vad vill ni ha i Bröllopsgåva?

Vi hade tyckt det var väldigt trevligt att få åka på en bröllopsresa men detta ligger tyvärr över våran budget så om ni vill hjälpa oss med detta blir vi mer än lyckliga.  

 

Vi som reser långt och kanske tänker oss att sova över, finns det en lösning på det?

Jag absolut, ett alternativ är att höra av sig till Tyrislöt Camping, numer- 0121-520 21, där har Jonas mamma stugor som hon hyr ut men se till och boka snart för att säkerställa tak över huvudet. Annars som ett annat alternativ, har man husvagn kan man bo på en av de 140 plaster som finns på Tyrislöt Camping, men husvagnsplats går inte att boka men hör av er till Emmy så vi har hum om hur många som kommer med husvagn så ni säkert får plats. 

Hur hittar vi till Tyreslöt? 

 

 

Har varit gifta i
105Dagar
11Timmar
11Minuter
25Sekunder